POSTMANIAC
Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Empty Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό!

27th Μάρτιος 2021, 17:56
Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! 41257

Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Diaxor12

Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Studio11

Υλικά Συνταγής:

300 γρ. ροδάκινο σε φετούλες
300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι
60 γρ. ζάχαρη άχνη
4 ολόκληρες καθαρισμένες φράουλες,
για το σερβίρισμα 2 φύλλα ζελατίνης (10 γρ.)

Εκτέλεση Συνταγής:

Πολτοποιούμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λείος πολτός. Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό, μέχρι να μαλακώσουν, τα στύβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ, κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε στο μπολ με τη ζελατίνη το 1/3 του πολτού ροδάκινου και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεσταίνουμε στα 750 W για 20 δευτερόλεπτα, μέχρι τα φύλλα ζελατίνης να λιώσουν. Βγάζουμε το μπολ από το φούρνο μικροκυμάτων, προσθέτουμε τον υπόλοιπο πολτό ροδάκινου και ανακατεύουμε καλά. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μείγμα στον πολτό ροδάκινου. Ανακατεύουμε απαλά για να ομογενοποιηθούν. Μοιράζουμε σε 4 ατομικά μπολ. Tα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο για να σφίξει το ζελέ.


Το σπιτικό ζελέ από γιαούρτι. Νόστιμο, υγιεινό και απολαυστικό! Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης