POSTMANIAC
Όροι Χρήσης Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Όροι Χρήσης Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Όροι Χρήσης Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4493 θέματασε 4109 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Όροι χρήσης του ιστοτόπου Post Maniac Forum


Θεματολογία του PostManiac Forum


Η θεματολογία του PostManiac Forum αποτελείται από τα παρακάτω θέματα.


*Τεχνολογία

*Διαδίκτυο - Internet - Δίκτυα - Τηλεφωνία

*Φιλοζωικά θέματα

*Γενικές ειδήσεις

*Επιστημονικά άρθρα

*Μουσική

*Αθλητισμός

*Gaming

*Επιστήμη

*Υγεία

*Διάφορα θέματα συζήτησης εκτός από θέματα που έχουν αμιγώς πολιτικό, θρησκευτικό, κομματικό, ρατσιστικό και εθνικιστικό περιεχόμενο.


Α. Ευθύνη των χρηστών για την δημοσίευση των μηνυμάτων στο forum
Τα μηνύματα εκφράζουν την άποψη των μελών που τα δημοσιεύον και όχι την γνώμη του forum, εκτός εάν κάτι τέτοιο έχει γίνει πρώτα γνωστά σε όλα τα μέλη από τον διαχειριστή.

Β. Υποχρεώσεις και ευθύνες των μελών
Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:
• Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
• Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
• Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης και των ίδιων των χρηστών.

Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν μηνύματα με αμιγώς πολιτικό, θρησκευτικό ή εθνικιστικό και ρατσιστικό περιεχόμενο αλλά επίσης να μην συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές, ή θρησκευτικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Σε περίπτωση παραβίασης του συγκεκριμένου κανονισμού τα θέματα μετά από ενημέρωση του χρήστη παραβάτη από τους moderators και τον διαχειριστή διαγράφονται. Σε περίπτωση που ο ίδιος χρήστης εξακολουθεί να παραβιάζει τον συγκεκριμένο κανονισμό επαφίεται στην κρίση του διαχειριστή ο μόνιμος ή προσωρινός αποκλεισμός του από το forum.

• Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
• Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να μην δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
• Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσιευμένο το ίδιο θέμα περισσότερες από μία φορές οι moderators σε συνεννόηση με τον διαχειριστή μπορούν να συγχωνεύσουν τα διπλότυπα θέματα που έχουνε δημιουργήσει τα μέλη του forum με απαραίτητη προϋπόθεση την ενημέρωση των μελών που τα έχουν δημοσιεύσει.
• Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία. Όποιος χρήστης παραβεί τον συγκεκριμένο κανόνα διαγράφεται αμέσως από τους διαχειριστές.
• Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
• Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, και να μην είναι προφανώς προκλητική καθ’ οποιονδήποτε τρόπο.

Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους. Η ομάδα διαχείρισης του ιστοτόπου δικαιούται να απαγορεύσει την πρόσβαση σε μέλη των οποίων το όνομα λογαριασμού (username) κρίνει μη επιτρεπτό ή προσβλητικό ή αντίθετο με τους παρόντες Όρους Χρήσης όπως επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί αν η διεύθυνση email που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή στο PostManiac Forum κριθεί μη έγκυρη.


Γ. Κρίση των ενεργών θεμάτων από την ομάδα διαχείρισης
Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δημιουργός του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Αποδοχή της χρήσης των υπηρεσιών του PostManiac Forum
Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το Post Maniac.Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του σύμφωνα με το άρθρο 34 του νόμου, σχετικά με την ελευθερία στο διαδίκτυο και με τον έλεγχο των δεδομένων, της 6ης Ιανουαρίου του 1978,κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση, να τροποποιήσει, να διορθώσει και να διαγράψει τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν. Για αυτό το λόγο, ο διαχειριστής δεν μπορεί να αρνηθεί τη διαγραφή του λογαριασμού. Επίσης, αν τυχόν υπάρξει κάποια κατηγορία σχετικά με ρατσιστικό, πορνογραφικό, παράνομο κλπ. υλικό κατά του χρήστη που επιθυμεί τη διαγραφή του λογαριασμού, ο διαχειριστής υποχρεούται να μην διαγράψει το λογαριασμό και το περιεχόμενό του (πχ: διεύθυνση IP που επιτρέπει την επίσημη ταυτοποίηση του χρήστη). Όλα τα στοιχεία πρέπει να κρατηθούν για ένα χρόνο (τουλάχιστον) μήπως και η δικαιοσύνη θελήσει να ξεκινήσει μία νομική διαδικασία κατά του χρήστη.

Ε. Αποδοχή της κρίσης των συντονιστών και δικαίωμα διαμαρτυρίας στους διαχειριστές
Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum έχουν όμως ρητά το δικαίωμα να διαφωνήσουν με τους συντονιστές και να ζητήσουν το οτιδήποτε από τους διαχειριστές. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Μέτρα για την όποια πιθανή παραβίαση των κανονισμών
Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των διαχειριστών.

Η. Κατηγορίες των μελών στο forum

Διαχειριστές-Administrators Έχουν τα πλήρη δικαιώματα του Forum.Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας διαχειριστής στο forum.Κανένα μέλος δεν έχει την δυνατότητα να ζητήσει να ενταχτεί σε αυτή την κατηγορία και να γίνει διαχειριστής.
Συντονιστές-Moderators Είναι υπεύθυνοι να συντονίζουνε σωστά τις συζητήσεις.

Αποφασίζεται από τον διαχειριστή ποιό μέλος θα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Κανένα μέλος δεν έχει την δυνατότητα να ζητήσει να ενταχτεί σε αυτή την κατηγορία και να γίνει συντονιστής.
Μέλη Έχουν το δικαίωμα να δημιουργούν νέα Topics αλλά και να σχολιάζουν σε υπάρχοντα.

Ειδικές Κατηγορίες μελών

NewsMan - Αρθρογράφοι έχουν την δυνατότητα να αρθρογραφούν στην κατηγορία Ενημέρωση και στο forum Άρθρα - Γενικές Ειδήσεις. Αποφασίζεται από τον διαχειριστή ποιό μέλος θα ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Advanced Member γίνεται αυτόματα κάθε μέλος που έχει κάνει πάνω από 12 posts. Δεν έχει κάποια παραπάνω δικαιώματα όποιο μέλος ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Special Member γίνεται αυτόματα κάθε μέλος που έχει κάνει πάνω από 25 posts. Δεν έχει κάποια παραπάνω δικαιώματα όποιο μέλος ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Θ. Δικαιώματα Διαχειριστών

• Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα της δημιουργίας θεμάτων αλλά και του σχολιασμού στα ήδη υπάρχοντα θέματα, μπορούν να κλειδώσουν ένα θέμα υποχρεωτικά με την σύμφωνη γνώμη του μέλους που το δημιούργησε, μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του αποκλεισμού σε κάποιο μέλος(ban) εφόσον η συμπεριφορά του αντιβαίνει τους κανόνες του Forumαν και μετά από συζήτηση υποχρεωτικά με το μέλος που παραβαίνει τους κανονισμούς προκύψει ότι οι διαχειριστές πρέπει να προβούν σε αποκλεισμό μόνιμο η προσωρινό αλλά ακόμα και σε διαγραφή του μέλους. Επίσης οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα της συγχώνευσης των θεμάτων αφού προβούν υποχρεωτικά στην ενημέρωση των μελών που συμμετέχουν σε αυτά και υπάρξει σύμφωνη γνώμη με αυτό από την πλειοψηφία των μελών.

Ι. Δικαιώματα Συντονιστών

• Οι συντονιστές μπορούν μετά από συνεννόηση με τα μέλη να συγχωνεύσουν κάποια θέματα αλλά σε καμία περίπτωση να τα κλειδώσουν ή να τα διαγράψουν. Το δικαίωμα κλειδώματος και διαγραφής θέματος το έχει μόνο ο διαχειριστής.

Κ. Δικαιώματα Μελών

• Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να δημιουργεί νέα θέματα και να σχολιάζει τα ήδη υπάρχοντα χωρίς όμως να δημιουργήσει με τον τρόπο γραφής του το παραμικρό πρόβλημα σε οποιοδήποτε άλλο μέλος. Σε όποια τέτοια περίπτωση επιβάλλεται ποινή μόνιμου ή προσωρινού αποκλεισμού του μέλους παραβάτη εφόσον είναι πολύ υβριστικό ή προσβλητικό. Σε κάθε περίπτωση για να επιβληθεί η όποια ποινή θα πρέπει να προηγηθεί συζήτηση του μέλους παραβάτη με τον διαχειριστή για την εύρεση λύσης του προβλήματος πριν την επιβολή ποινής. Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να διαθέτει το προσωπικό του προφίλ και την προσωπική του υπογραφή η οποία μπορεί να αναφέρεται και στο προσωπικό του ιστότοπο ή στον επαγγελματικό του ιστοχώρο. Επίσης το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα λήψης και αποστολής προσωπικών μηνυμάτων προς άλλα μέλη ή τους συντονιστές-διαχειριστές. Τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι φανερά σε όλους μέσα στο forum.

Λ. Κανονισμοί για τις υπογραφές των μελών

Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε δύο (2) εικόνες μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Ο διαχειριστής του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης αφού πρώτα υπάρξει πλήρης ενημέρωση του μέλους παραβάτη για την ενέργεια αυτή και γίνει πρώτα η προβλεπόμενη συζήτηση μαζί του. Σε καμία περίπτωση οι συντονιστές δεν μπορούν να προβούν στην αφαίρεση υπογραφών και avatars ακόμα και αν κριθούν ως μη επιτρεπτά. Οι συντονιστές οφείλουν να ενημερώσουν τον διαχειριστή για τα παραβατικά avatars ή τις μη επιτρεπτές υπογραφές και είναι εκείνος ο οποίος και θα λάβει την τελική απόφαση σχετικά με την αφαίρεση ή μη των παραβατικών υπογραφών και avatars. Στη υπογραφή του κάθε μέλους δεν απαγορεύεται η προβολή του ιστοτόπου του κάθε μέλους.

Κανονισμοί για τις αγγελίες

  • Επιτρέπονται μόνο αγγελίες για ζήτηση ή πώληση προϊόντων.
  • Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αγγελία ερωτικού ή άλλου τύπου αγγελία προώθησης παράνομων προϊόντων απαγορεύεται και διαγράφεται αυτομάτως
  • Το μέλος που την δημοσίευσε διαγράφεται επίσης από το forum χωρίς την δυνατότητα επανεγγραφής.


Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο PostManiac Forum χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο PostManiac Forum.