POSTMANIAC
Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Empty Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο

28th Μάρτιος 2021, 19:31
Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο 44921

Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Diaxor12

Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Studio11

Υλικά Συνταγής:

1 χταπόδι γύρω στο 1 ½ κιλό (κομμένο σε μπουκιές)
1 φλ. ελαιόλαδο
10 μέτρια ξερά κόκκινα κρεμμύδια χαραγμένα στα 4 (όχι μέχρι κάτω)
1 κ.σ ζάχαρη
1 μεγάλη ώριμη και σφιχτή ντομάτα
1/2 φλ. λευκό κρασί
1/2 φλ. ξίδι μπαλσάμικο
1/2 φλ. κονιάκ
1 δαφνόφυλλο
4-5 κόκκους μπαχάρι
1 κ.σ θυμαρίσιο μέλι
μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής:

Για το χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 30′ μέχρι να μαλακώσουν καλά και ελαφρά να διαλυθούν.

Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χταπόδι. Αφήνουμε να αλλάξει χρώμα για λίγα λεπτά.

Προσθέτουμε τα υγρά και τα μυρωδικά. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά, έως ότου μαλακώσει το χταπόδι. Το φαγητό θα κατεβάσει πολλά ζουμάκια, γι’ αυτό όταν το χταπόδι μαλακώσει καλά, δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε δυνατά για λίγα λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.

Προσθέτουμε το μέλι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε το χταπόδι με τη δεμένη σάλτσα και ψιλοκομμένες τηγανητές πατάτες.


Χταπόδι κρασάτο στην κατσαρόλα. Ένα υγιεινό, νόστιμο και θρεπτικό πιάτο Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης