POSTMANIAC
 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Empty Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο;

27th Μάρτιος 2021, 18:42
 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; 43645

 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Diaxor12

 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Studio11

Υλικά Συνταγής:

600 γρ. σύκα

150 γρ. ζάχαρη

750 ml Vodka

20 γρ. τζίντζερ τριμμένο

Χρόνος Προετοιμασίας

10 λεπτά και 5-6 ημέρες αναμονής

Εκτέλεση Συνταγής:

Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων τα σύκα μαζί με τη ζάχαρη και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν πολτός, στη συνέχεια προσθέτουμε τη vodka, το τριμμένο τζίντζερ και συνεχίζουμε να χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να γίνουν πολτός και να ενωθούν καλά.

Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα βαζάκι ή μπουκάλι γυάλινο που να κλείνει αεροστεγώς και το βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των 5-6 ημερών, μια φορά την ημέρα ανακινούμε το βαζάκι.

Όταν περάσει το διάστημα αυτό σουρώνουμε το μείγμα μας, όχι με σουρωτήρι αλλά με ένα τουλπάνι και το ποτό που θα βγεί το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια και το διατηρούμε στο ψυγείο για περίπου 2 μήνες.


 Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ. Τι καλύτερο από το να φτιάξεις σπιτικό λικέρ σύκο; Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης