POSTMANIAC
Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
avatar
Guest
Επισκέπτης

Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά Empty Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά

3rd Ιούνιος 2018, 17:46
Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά 2438513

Περιορίστε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα για να αποφύγετε τα επικίνδυνα τρανς λιπαρά 96z6cb10

Πώς ακούγεται σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, που σε πολλούς αρέσουν τα τηγανητά και τα συσκευασμένα τρόφιμα, ότι θα πρέπει να εξαλειφθούν τα βιομηχανικής παραγωγής τρανς λιπαρά μέχρι το 2023;

Σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον -λένε οι επιστήμονες - γιατί τα τρανς λιπαρά κρύβονται σχεδόν παντού, στα περισσότερα συσκευασμένα τρόφιμα, αρτοσκευάσματα κ.ά. Επίσης, μπορούν να παραχθούν στο σπίτι μας με κακή χρήση των τροφών και κυρίως των ελαίων.

«Αν προσέξουμε στις ετικέτες γράφει συνήθως τρανς ή υδρογονωμένο λίπος. Όμως, μετατρέπουμε ακόμα και ένα καλό λίπος μαγειρέματος σε τρανς, αν το υπερ-θερμάνουμε, γι' αυτό καλό είναι να μην τσιγαρίζουμε και να τηγανίζουμε, αλλά να προσθέτουμε το λάδι στο τέλος του φαγητού» επισημαίνει η κλινική διαιτολόγος Α. Φιλίππου, εξηγώντας ότι «στην αρχή όλοι υπέθεταν ότι τα υδρογονωμένα λίπη είναι μια υγιεινή επιλογή, γι' αυτό μπήκαν πολύ επιθετικά στη βιομηχανία τροφίμων.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης