POSTMANIAC
Αγγουράκια τουρσί Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Αγγουράκια τουρσί Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Αγγουράκια τουρσί Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Αγγουράκια τουρσί Empty Αγγουράκια τουρσί

3rd Απρίλιος 2021, 17:49
Αγγουράκια τουρσί Image

Αγγουράκια τουρσί Diaxor12

Αγγουράκια τουρσί Studio11

Υλικά Συνταγής:

Αγγουράκια 2 κιλά λεπτά
Σκόρδο 3 σκελίδες κομμένες στα δύο
Άνιθο μισό ματσάκι
Ξύδι 1 1/2 φλυτζάνι καφέ
Ρεβύθια 4 - 5
Αλάτι
Νερό

Εκτέλεση Συνταγής:

Σε ένα γυάλινο βάζο τοποθετούμε τα αγγουράκια σχεδόν στριμωχτά . (Αν είναι πλαγίως το βάζο τοποθετούνται πιο εύκολα) . Στην συνέχεια βάζουμε τα σκόρδα , τα ρεβύθια , το άνιθο και το ξύδι. Σε κάθε ποτήρι νερού βάζουμε 1 κουταλιά γλυκού αλάτι, μέχρι να γεμίσει όλο το βάζο (όσα ποτήρια νερό χρειαστεί για να γεμίσει) .Γεμίζουμε το βάζο και τέλος το σκεπάζουμε με άνιθο και το κλείνουμε. Όταν αλλάξουν χρώμα τα αγγουράκια είναι έτοιμα και τότε βάζουμε το βάζο στο ψυγείο. Αν θέλουμε βάζουμε ενδιάμεσα στα αγγουράκια και ψιλοκομμένα καρότα.


Αγγουράκια τουρσί Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης