POSTMANIAC
Στρούντελ με μήλο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Στρούντελ με μήλο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Στρούντελ με μήλο Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Στρούντελ με μήλο Empty Στρούντελ με μήλο

3rd Απρίλιος 2021, 12:55
Στρούντελ με μήλο Recipe-apfel-strudel-min

Στρούντελ με μήλο Diaxor12

Στρούντελ με μήλο Studio11

Υλικά Συνταγής:

2 αβγά
2 κ. σ. νερό
4 κ. σ. καστανή ζάχαρη
2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ κ. γλ. κανέλα
2 μεγάλα μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
¼ κούπας σταφίδες
½ πακέτο σφολιάτα (400 γρ)

Εκτέλεση Συνταγής:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το νερό.

Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και την κανέλα.

Προσθέτουμε τα μήλα και τις σταφίδες .

Σε μία καθαρή επιφάνεια ρίχνουμε λίγο αλεύρι, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια 50x37cm.

Βάζουμε λίγο από το μίγμα στο κέντρο του κάθε φύλλου σφολιάτας.

Το διπλώνουμε και κλείνουμε καλά τα φύλλα, πιέζοντας τη σφολιάτα με βρεγμένα δάχτυλα στο σημείο της ένωσης και πατώντας τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο ψήσιμο.

Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα strudel μας.

Τα αλείφουμε με το μίγμα του αβγού και χαράζουμε την επιφάνεια της ζύμης σε αρκετά σημεία.

Ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλα.


Στρούντελ με μήλο Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης