POSTMANIAC
Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Empty Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα

30th Μάρτιος 2021, 13:10
Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα MfArqvm

Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Diaxor12

Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Studio11

Υλικά Συνταγής:

10 μεγάλα λευκά μανιτάρια

Για τη μους:

100 γρ. κουκουνάρι
15 αποξηραμένα δαμάσκηνα
200 γρ. μίγμα τριμμένων τυριών με γραβιέρα
1 φλ.τσ. φρυγανιά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ φλ.τσ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλ.τσ. βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε τα ποδαράκια και κρατάμε τα κεφάλια.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.

Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε ελαφρά και ψήνουμε για 10 λεπτά.

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά για τη μους και δουλεύουμε, χωρίς να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή.

Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, μοιράζουμε τη μους επάνω στο καθένα.

Ανάβουμε το γκριλ και τα αφήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ελαφρό καφετί χρώμα, για 3-4 λεπτά.


Γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και γραβιέρα Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης