POSTMANIAC
Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Empty Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει

27th Μάρτιος 2021, 19:09
Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει 43535

Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Diaxor12

Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Studio11

Υλικά Συνταγής:

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μεγάλους κύβους

½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια

½ κόκκινη πιπεριά (γλυκιά) σε μπαστουνάκια

½ πορτοκαλί πιπεριά σε μπαστουνάκια

2 καρότα κομμένα σε ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες ψιλές

250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες χοντρούτσικες

1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής:

Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα (τόσο όσο χρειάζεται για να καλυφθεί μερικώς ο πάτος της, όχι περισσότερο) και τσιγαρίζουμε το κρέας. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, βάζουμε τα μανιτάρια και τα καρότα.

Ανακατεύουμε να φύγουν τα υγρά τους και μετά ρίχνουμε τις πιπεριές. Όταν και αυτές λαδωθούν καλά, ρίχνουμε και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.

Καρυκεύουμε με τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και μετά σβήνουμε με νερό – θα μπορούσε να μπει και λευκό κρασί για όποιον επιθυμεί.

Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας – δηλαδή περίπου 1,5 ώρα- και σερβίρουμε με λευκό ρύζι ή πατάτες τηγανητές.


Χοιρινό με πιπεριές: Η πιο αυθεντική ελληνική συνταγή που θα σε ξετρελάνει Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης