POSTMANIAC
Φακές Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Φακές Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Φακές Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Φακές Empty Φακές

3rd Απρίλιος 2021, 17:37
Φακές Image

Φακές Diaxor12

Φακές Studio11

Υλικά Συνταγής:

Φακές 1 1/2 ποτήρι
Καρότο 1
Πατάτα 1
Σέλινο 2 κλωνάρια
Άνιθο 1/2 ματσάκι
Κρεμμύδι 1
Σκόρδο 3 σκελίδες
Λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού
Αλάτι - πιπέρι 1 κουταλιά σούπας γεμάτη
Δάφνη 1 φύλλο
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι

Εκτέλεση Συνταγής:

Καθαρίζουμε τις φακές και αφού τις πλύνουμε τις βάζουμε να πάρουν μια βράση και μετά ρίχνουμε το πρώτο νερό. Τις ξαναβάζουμε να βράσουν κανονικά αυτή την φορά σε ένα λίτρο νερό μέχρι να χυλώσουν. Βάζουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι , το σκόρδο , το καρότο ( αφού το έχουμε τεμαχίσει ) , την πατάτα ( αφού την έχουμε κόψει σε πιο μικρά κομμάτια) , το άνιθο , το σέλινο και τα διαλύουμε. Αφού πολτοποιηθούν ελαφρώς τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τις φακιές να βράσουν όλα μαζί. Προσθέτουμε το λάδι , το φύλλο δάφνης και το αλατοπίπερο. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να χυλώσουν. Όταν δούμε ότι χυλώνουν σβήνουμε την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τελευταία την ρίγανη για να μην πικρύσουν.


Φακές Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης