POSTMANIAC
Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Empty Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας

3rd Απρίλιος 2021, 12:58
Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Recipe-baked-ham-with-sugar-mustard-min

Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Diaxor12

Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Studio11

Υλικά Συνταγής:

4-5 κιλά ωμό καπνιστό χοιρομέρι
90γρ μαλακή καστανή ζάχαρη
6 κ.σ. μουστάρδα ολικής άλεσης
μαύρο ψωμί, γλυκές πίκλες και δαφνόφυλλα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση Συνταγής:

Βάζουμε το χοιρομέρι σε μια μεγάλη καθαρή λεκάνη και το καλύπτουμε με αρκετό νερό. Το αφήνουμε στο νερό όλη τη νύχτα ή 24 ώρες, αλλάζοντας το νερό δύο φορές.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Σουρώνουμε το χοιρομέρι και το βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί, το καλύπτουμε σφιχτά με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε για 3 ώρες.

Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 200C. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρούμε την πέτσα, αφήνοντας 1-2 εκ λίπους. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τη μουστάρδα και τρίβουμε με το μείγμα όλο το κρέας. Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και το εξωτερικό του να είναι κολλώδες.

Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα σπαρμένη με δαφνόφυλλα. Κόβουμε κομμάτια 1 εκατοστού και τοποθετούμε πάνω στο ψωμί, μαζί με τις πίκλες και τη σως μουστάρδας.


Ψητό χοιρομέρι με σως καστανής ζάχαρης και μουστάρδας Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης