POSTMANIAC
Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Empty Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι

27th Μάρτιος 2021, 18:05
Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι 41084

Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Diaxor12

Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Studio11

Υλικά Συνταγής:για 6 άτομα:

1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι, κομμένο σε κύβους,
   1 ½ φλ. (περίπου) αλεύρι,
   1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,
   2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες,
   2 καρότα ξεφλουδισμένα, σε λεπτές ροδέλες,
   2 μικρά κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένα,
   2-3 κουταλιές ελαιόλαδο + 1 κουταλιά επιπλέον,
   ½ -1 κοφτό κουταλάκι νιφάδες τσίλι ή μπούκοβο,
   1 κοφτή κουταλιά ξηρή ρίγανη, τριμμένη με τα δάχτυλα,
   1 κοφτό κουταλάκι ξηρό θυμάρι, τριμμένο με τα δάχτυλα,
   2 φύλλα δάφνης,
   3/4 φλ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
   1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί,
   1 κονσέρβα (400 γρ.) ψιλοκομμένες ντομάτες με το χυμό τους,
   3 φλ. ζωμός βοδινού (σπιτικός ή φτιαγμένος με κύβο),
   2 φύλλα δάφνης,
   500 γρ. (1 πακέτο) σπαγέτι,
   Τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα,
   Αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση Συνταγής:

Αναμιγνύετε το αλεύρι με αλάτι και πιπέρι και αλευρώνετε τους κύβους του κρέατος, τινάζοντάς του για να φύγει το περισσό αλεύρι.

Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα 2 κουταλιές ελαιόλαδο και κοκκινίζετε μέσα τμηματικά το κρέας, μέχρι να ροδίσει καλά, από όλες τις πλευρές και το βγάζετε σε μια πιατέλα.

Προσθέτετε 1 ακόμα κουταλιά λάδι, αν χρειάζεται, στην κατσαρόλα και σοτάρετε μέσα το κρεμμύδι και τα καρότα, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε τις νιφάδες τσίλι και τα σκόρδα και τα ανακατεύετε να ζεσταθούν καλά.  Ρίχνετε μέσα τον συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και το κρασί και συνεχίζετε να ανακατεύετε το μίγμα μέχρι να κοχλάσει.

Επιστρέφετε το κρέας στην κατσαρόλα, το περιχύνετε με το ζωμό και τις ψιλοκομμένες ντομάτες, προσθέτετε τη ρίγανη, το θυμάρι και τη δάφνη και αφήνετε το μίγμα να κοχλάσει. Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και το αφήνετε να σιγοψηθεί για 1 περίπου ώρα. Ύστερα, ξεσκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα του.

Στο μεταξύ, βράζετε τα σπαγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να τα βαρυψήσετε. Τα στραγγίζετε και τα επιστρέφετε στην κατσαρόλα, για να μείνουν ζεστά και ανακατεύετε μέσα το επιπλέον ελαιόλαδο. Σερβίρετε το κοκκινιστό κρέας συνοδεύοντάς το με τα σπαγέτι και μπόλικο τριμμένο τυρί.


Χοιρινό κοκκινιστό με σπαγέτι Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης