POSTMANIAC
Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Empty Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

27th Μάρτιος 2021, 16:54
Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο 39863

Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Diaxor12

Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Studio11

Υλικά Συνταγής:

1.200 γραμμ. κολοκυθάκια τρυφερά
5 αυγά χτυπημένα
300 γραμμ. φέτα σε τρίμματα
300 γραμμ. φρέσκο ανθότυρο
160 γραμμ. (1 φακελάκι) φρυγανιά
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση Συνταγής:

Λαδώνουµε ελαφρά ένα µικρό ταψί και το πασπαλίζουµε µε τη µισή φρυγανιά.

Αφού πλύνουµε ελαφρά τα κολοκυθάκια, αφαιρούµε το κοτσάνι και τα τρίβουµε σε χοντρό τρίφτη. Τα αφήνουµε στο σουρωτήρι, τα αλατίζουµε λίγο και τα αφήνουµε να υδρώσουν για 15΄. Τα στύβουµε µε τα χέρια και τα βάζουµε σε µπολ. Προσθέτουµε τα αυγά, τα τυριά, την υπόλοιπη φρυγανιά, τον άνηθο και το δυόσµο, καθώς και τα φρέσκα κρεµµύδια. Τρίβουµε µπόλικο πιπέρι και αλατίζουµε, αφού πρώτα δοκιµάσουµε το µείγµα.

Απλώνουµε το µείγµα στο ταψί. Το ραντίζουµε µε το ελαιόλαδο και ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 170οC στις αντιστάσεις για 40΄-45΄, µέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.


Εύκολη αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης