POSTMANIAC
Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Empty Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά

30th Μάρτιος 2021, 13:16
Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Klx8BHk

Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Diaxor12

Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Studio11

Υλικά Συνταγής:

750 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1 πιπεριά Φλωρίνης, καθαρισμένη από κοτσάνι και σπόρια, κομμένη σε ψιλά κομματάκια
1 μεσαίου μεγέθους κολοκύθι, περασμένο από το χοντρό του τρίφτη
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
2 - 3 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
1/2 κουτ. γλυκού κάρυ, σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
1 αβγό
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
καλαμποκάλευρο για πανάρισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση Συνταγής:

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου και προσθέτουμε την πιπεριά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κάρυ και το κύμινο (αν βάλουμε), το αυγό, το λάδι και αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε πολύ καλά ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά, για 7 - 8 λεπτά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξει και να αναμειχθούν τα αρώματα.

Στη συνέχεια πλάθουμε κεφτέδες, φροντίζοντας να βρέχουμε με νερό τα χέρια μας για να μην κολλάει πάνω τους ο κιμάς. Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με βαρύ πάτο 2 δάχτυλα ελαιόλαδο (περίπου 3 εκ.), το βάζουμε να ζεσταθεί καλά σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τους κεφτέδες για περίπου 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Δοκιμάζουμε έναν να δούμε αν έγινε, αλλιώς συνεχίζουμε το τηγάνισμα προσέχοντας, όμως, να μην καούν. Τραβάμε τους κεφτέδες με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.


Κοτοκεφτέδες με κολοκύθι και πιπεριά Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης