POSTMANIAC
Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
POSTMANIAC
Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Postma18
Καλώς ήρθατε στο πιο δυνατό forum τεχνολογίας.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος και εσείς στην κοινοτητά μας
για να ανταλάξουμε απόψεις και σχόλια.
Ευχαριστούμε.
Σύνδεση
Αναζήτηση
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Σύνθετη Αναζήτηση
Jump to:
Translate
Όροι Χρήσης / Σχετικά Με
Όροι Χρήσης
Σχετικά Με
Φιλικά Sites

Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Keeblo10
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 45Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η MendhiΤα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 4543 θέματασε 4159 θέματα
Social Media / TopicIt
PostManiac Forum

To φορουμ μας θα το βρείτε και στο topic

Online Προσωπικό

Πήγαινε κάτω
studio814™
studio814™
Moderators
Moderators
Status :
Online
Offline

Posts : 2450
Join date : 20/03/2021
Location : Ελλαδα

Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Empty Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα

28th Μάρτιος 2021, 19:57
Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα 44562

Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Diaxor12

Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Studio11

Υλικά Συνταγής:

1/2 κιλό αρακάς 1 ντομάτα τριμμένη 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μικρή συσκευασία λουκανικάκια τύπου Φρανκφούρτης, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 1/2 ποτηράκι κόκκινο κρασί 1 πρέζα κανέλα 1 δαφνόφυλλο 2 κουτ.γλ. ζάχαρη λίγο δενδρολίβανο λίγο θυμάρι αλάτι-πιπέρι ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής:

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ελαφρά. Ρίχνουμε τον αρακά, τα λουκάνικα, την ντομάτα, τον πελτέ και τα καρυκεύματα και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το περισσότερο αλκοόλ. Προσθέτουμε νερό τόσο όσο να καλύπτεται το φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί το φαγητό μας ξεσκέπαστο ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις η σάλτσα δέσει, το φαγητό μας είναι έτοιμο!


Δώστε άλλη γεύση στον αρακά: Κοκκινιστός στην κατσαρόλα με λουκάνικα Diaxor12

Πηγή: Sidagi
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης